camscape - for excellent IT solutions itkb.ro - IT knowledge base

configurare software :: butonul start in windows 8

Florin
Florin T.
TitleButonul Start in Windows 8
Tagsrestaurare buton start windows 8.1, aplicatii buton start windows 8.1
Desc.Restaurarea butonului de Start in Windows 8.1, aplicatii Windows 8.1 pentru butonul Start
CodeKBSW0011 v1.0
Date18 aprilie 2014

Prin update-ul la Windows 8.1 s-a sperat că Microsoft va repune meniul Start, pe care-l scosese din Windows 8 spre dezamagirea multor clienti. Totuși, nu s-a intamplat asta.

Microsoft a reintrodus intr-un fel butonul Start in Windows 8.1, pentru a multumi utilizatorii. Cu toate acestea, nu au implementat un meniu, ci pur și simplu un buton care actioneaza ca un comutator între noua interfata Metro si Windows Desktop.

 

Microsoft a anuntat un update pentru Windows 8.1 prin care sa aduca butonul Start. Meniul va suferi mici modificari adaugandu-se si interfata metro in partea dreapta.

 

 

butonul de start in windows 8.1  

 

 

Pentru cei care vor sa foloseasca butonul Start in Windows 8 exista urmatoarele aplicatii:Classic Shell(free), StartW8 (free), Start Menu 8 (gratis), ViStart (gratis), Stardock’s Star8 (cu plata), StartIsBack (cu plata) si multe altele. In acest articol va voi prezenta doua aplicatii Start Menu 8 si StartIsBack.

 

 

 

Start Menu 8

 

Acesasta aplicatie este gratis si o puteti descarca de aici(http://www.iobit.com/iobitstartmenu8.php). Se instalaeaza foarte simplu si foarte rapid. Dupa ce ati finalizat instalarea o sa va apara butonul de start. Dupa aceasta operatiune sistemul de oprare va porni direct in Windows Desktop

 

 

butonul de start in windows 8.1  

 

 

Apoi prin click dreapta pe butonul Start → Settings, puteti configura aceasta aplicatie asa cum doriti.

 

 

butonul de start in windows 8.1  

 

 

 

StartisBack

 

Aceasta aplicatie se poate achizitiona contracost de aici (http://startisback.com/#buy-tab). Se instaleaza aplicatia apoi se restarteaza sistemul. Dupa retart sistemul de operare se va deschide direct in Windows Desktop si va avea activat butonul Start.

 

 

 

butonul de start in windows 8.1  

 

 

Prin click dreapta pe butonul Start → Properties, puteti configura aceasta aplicatie asa cum doriti.

 

 

butonul de start in windows 8.1